[ vissza ]Kapros, tejszínes savanyú uborka, grillezett nyársacskával

Kapros, tejszínes savanyú uborka, grillezett nyársacskával A savanyú uborkát nagyobb kockára, csíkra, vagy hasábra vágjuk. Ízesíteni nem kell,
mert nagyon finom a nélkül is. Külön elkészítjük az öntetet, amit rá is tehetünk az uborkára. Hűtőbe tesszük, azután tálaljuk.
Külön is lehet tálalni. Készítsünk hozzá nyársacskát. Roston sütve a legjobb, és a legegészségesebb étel. A hozzávalókat bepácoljuk.
Az olajat a piros arannyal, pici sóval kikeverjük. Ezt ráöntjük a hozzávalókra, melyeket egyforma darabokra vágunk, és letakarva hűtőbe teszünk.
Elkészítés előtt felfűzzük, majd ízlés szerint tálaljuk.

Hozzávalók
Savanyú uborka 0,60 kg
Friss kapor 2 csomag
Tejszín 0,20 liter
Tejfel 0,10 liter
Gomba 0,20 kg
Zöldpaprika 4 db
Vöröshagyma 4 db
Sertés szűz 0,30 kg
Olaj 0,10 liter
0,02 gramm
Piros arany ízlés szerint
Design & Programing
Cím: 2220 Vecsés, Bertalan u. 22. | Tel./fax.: 29/350-585 | Email: