Kiszállítás

Kereskedelmi megrendelőink kényelmét szolgálja, hogy cégünk, termékeink kiszállítására saját gépjárműparkkal rendelkezik.
Kedvező feltételekkel, gyorsan, pontosan érkezik meg Önhöz a savanyúság, amennyiben igénybe veszi ezen szolgáltatásunkat. Szolgáltatásunk megrendeléséhez, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, vagy üzenjen nekünk az elérhetőségek alatt található űrlap segítségével és mi megkeressük Önt.

Egyedi termékek gyártása

Kiváló minőségű, helyi, tájjellegű termékek előállításának, feldolgozásának lehetőségével, minőségi termék-előállításával, illetve egyedi kiszerelések készítésével állunk jelenlegi és leendő partnereink rendelkezésére.

Diabetes termékek

Alapelvünk, hogy minél egészségesebb élelmiszereket kínáljunk, amelyek megfelelnek a mai igényeknek. Az elmúlt idők nehéz, tartalmas konyháját felváltották a könnyű, változatos ízek, az egészséges ételek, ennek megfelelően cégünk termékei a lehető legkevesebb tartósítószert tartalmazzák, s a hőkezelt termékekkel szemben megőrzik vitamin- és tápanyagtartalmukat, kiváló vitaminforrást biztosítva az őszi-téli hónapokban is.

Ragaszkodunk a természetes ízekhez is:
kizárólag természetes aromákat használunk fel, így a friss zöldségek ízét lopjuk be otthonába. Mivel legtöbb termékünk nem tartalmaz hozzáadott cukrot, nemcsak az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők, de a cukorbetegek is fogyaszthatják őket.

Design & Programing
Cím: 2220 Vecsés, Bertalan u. 22. | Tel./fax.: 29/350-585 | Email: